Pengacara TV Kesal Gambar Bogelnya Dijual

LONDON - Pembaca berita stesen televisyen Britain, ITV, Tasmin Khan mendakwa bekas kekasihnya sengaja menghantar foto-foto bogel dirinya kepada akhbar The Sun sebelum meninggalkannya, lapor akhbar Daily Mail kelmarin.

Lulusan dari Universiti Oxford berusia 30 tahun itu menyifatkan tindakan bekas teman lelakinya menjual gambar-gambar yang dirakamkan antara 2003 dan 2006 itu menyebabkan dia cuba diaibkan dengan skandal tersebut.

"Saya berasa kesunyian selepas dikecewakan dan dimalukan oleh seorang lelaki yang suatu ketika dulu amat saya percaya. Semua itu gambar peribadi lama dan dia memang mahu menjejaskan kerjaya saya," kata Tasmin.

Akhbar The Sun kelmarin menyiarkan beberapa gambar yang menunjukkan Tasmin atau nama sebenarnya Farhana memakai seutas kalung tanpa pakaian, berbaring sambil berbogel dan aksi dengan hanya memakai seluar dalam.

Stesen ITV tidak memberikan sebarang ulasan dan seorang jurucakapnya berkata, isu itu bersifat peribadi manakala Tasmin ialah seorang wartawan penyiaran berpengalaman. -Agensi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Here

END 30.8.2012
END 30.9.2012
30.9.2012
30.6.2012