SMS 18 SX

Ketika ayah sudah siap sarapan, tiba-tiba satu sms berbunyi di meja makan.

Barulah si ayah sedar yang anaknya lupa membawa henfon ke sekolah.

Ayah membaca sms yang dikirim oleh seseorang yg tak bernama.

Alangkah terkejutnya ayah bila membaca sms yg tertulis lebih kurang begini.

" Hai sayang selamat pagi. Kenapa tak datang rumah baby semalam?
Baby tertunggu-tungu sayang datang tau.

Terus terang baby cakap, baby tak boleh lupakan saat-saat manis bersama malam dulu.
Sangat besttt !

Oh ye, malam ni line clear, sayang boleh datang kerumah baby...
X sabar nk tunggu sayang. Jangan lupa bawa kondom... ''

Ayah tergamam, lalu memanggil isterinya..

'Cuba kau tengok sms ni, tak tau apa nk jadi dgn anak kita ni!'

Ibu seakan-akan tidak percaya dengan apa yang dibacanya...
Dan hampir pengsan membaca sms itu.

Setelah anak pulang dari sekolah, si ayah terus menerpa anaknya.

Ayah : kau nak ke mana malam ni?
Anak : kerumah kawan, kami belajar sama. Exam kan dah nk dekat
Ayah : apa maksud sms ni? ayah membentak.
Anak : lar... Ni kan sim kad ayah... Henfon ayah kan rosak.

Semalam ayah sendiri tukarkan simcard ayah dalam henfon ni sebab nak tunggu sms penting' ~ jawab si anak selamber ~

Si ayah terus lari apabila dikejar oleh si Ibu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Here

END 30.8.2012
END 30.9.2012
30.9.2012
30.6.2012